CARAMEL RAW

September 26, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

caramel raw

Natural si cremos, acest caramel raw poate aromatiza fara riscuri cele mai sofisticate si sanatoase retete dulci.

INGREDIENTE:

– 250 gr curmale (cantarite cu samburi)

– 125-135 ml apa

 

PREPARARE:

Se curata curmalele de samburi, se introduc in frigider minim o ora, apoi se plaseaza in robotul cu lama in S.

curmale in robot, pentru caramel raw

Se maruntesc cam 2 minute, pana cand se aduna intr-o sfera. Apoi se plaseaza in blender.

curmale in blender, pentru caramel raw

Se adauga 100 ml apa, se blenduiesc, apoi se mai adauga apa cate putina (eu am adaugat cate 5 ml, cu seringa) intrucat in functie de cat de proaspete si cremoase sunt se adauga apa pana devin o pasta subtire, dar ferma. Caramelul obtinut este savuros si nutritiv, cu gust natural.

caramel raw

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *