BRUSCHETE CU VINETE SI PASTA DE ARDEI

octombrie 8, 2015 | CATEGORIA Aperitive

bruschete cu vinete si pasta de ardei

Bruschete preparate sanatos, cu ingrediente nutritive si naturale, combinate corect, pentru o digestie usoara.

INGREDIENTE:

–        o vanata

–        5 felii de paine integrala (am folosit “Grau Intreg” de la Vel Pitar)

–        5 linguri pasta de ardei (preparata dupa reteta)

–        2-3 catei de usturoi

–        3 linguri de ulei de floarea soarelui, presat la rece

–        5 felii de rosii

–        1/2 lingurita de cimbru macinat

–        1/2 lingurita de piper negru macinat

–        10 frunze mici si proaspete, de salvie

 

PREPARARE:

Vanata se spala si se taie in felii, care apoi se sareaza din abundenta.

vinete feliate, pasta de ardei, salvie, cimbru si piper, pentru bruschete

Se lasa cam o ora, pentru a elimina sucul toxic, apoi se spala bine de sare si se frig pe gratar, pe ambele parti. Feliile de paine se prajesc in prajitor, apoi se ung superficial cu putin ulei si se freaca bine cu cateii de usturoi, urmand sa se acopere cu-n strat subtire de pasta de ardei, presarata cu cimbru si piper negru, macinate.

felii de paine integrala, prajita, cu usturoi, ulei de florea soarelui presat la rece, pasta de ardei si mirodenii, pentru bruschete

Pe deasupra se aseaza feliile fripte de vinete, apoi bruschetele se sezoneaza cu feliile de rosii si cu frunzele proaspete de salvie.

bruschete cu vinete si pasta de ardei

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *