BORS VEGETARIAN, CU VERDETURI DE PRIMAVARA

martie 27, 2014 | CATEGORIA Ciorbe

bors vegetarian, cu verdeturi de primavara

O reteta care trebuie gustata si incercata, indiferent de preferintele culinare, este absolut binefacatoare, iar gustul asocierii verdeturilor de primavara este  perfect.

INGREDIENTE:

–          4 morcovi

–          o  telina

–          o legatura de ceapa verde

–          o legatura de usturoi verde

–          o legatura de untisor

–          o legatura de leurda

–          o legatura de stevie

–          o legatura de urzici

–          o legatura de patrunjel verde

–          o lingura de boia de ardei dulce

–          1 l bors din tarate de grau, natural, de putina

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala si se curata morcovii si telina, apoi morcovii se rad grosier, iar telina se toaca.

legume si verdeturi, pentru bors vegetarian cu verdeturi de primavara

Se fierb apoi in apa cu sare, pana se patrund. Intre timp se spala si se curata toate verdeturile, se toaca si se adauga la fiert, se lasa doar cat sa se patrunda putin, se adauga borsul, iar dupa ce clocoteste, se intrerupe fierberea ciorbei, se potriveste de sare, iar la final, se adauga boiaua de ardei dulce, pentru a-si pastra gustul intact. Se poate servi cu paine integrala nedospita.

bors vegetarian, cu verdeturi de primavara

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *