VARZA ROSIE CU MAIONEZA SI MIRODENII

ianuarie 4, 2014 | CATEGORIA Aperitive

varza rosie cu maioneza si mirodenii

O reteta hranitoare, cu varza rosie cruda, imbogatita cu maioneza si arome distinse.

INGREDIENTE:

–         750 gr varza rosie

–         2 galbenusuri de ou

–         50 ml ulei de masline extravirgin

–         ½ lingurita pudra de ghimbir

–         ½ lingurita de ienibahar macinat

–         o lingurita de maghiran macinat

–         3 linguri de suc de lamaie

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Varza se toaca fin si i se adauga sare, dupa gust.

varza rosie cu sare neiodata, pentru salata

Se amesteca bine si se lasa sa se deshidrateze. Intre timp se pregateste maioneza, din galbenusurile de ou si uleiul de masline, turnat cate putin, din timp in timp, pana se leaga. Se adauga apoi sucul de lamaie, ienibaharul macinat, pudra de ghimbir si maghiranul.

maioneza cu ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, maghiran uscat, pudra de ghimbir, ienibahar macinat, pentru varza rosie

Se amesteca bine si se toarna peste varza stoarsa de sucul in exces. Se serveste ca atare, sau ca garnitura.

varza rosie cu maioneza si mirodenii

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *