VARZA DE BRUXELLES, CU MIEZ DE NUCA SI MIRODENII

octombrie 17, 2016 | CATEGORIA Retete crud vegane

varza de Bruxelles cu miez de nuca si mirodenii

O asociere excelenta ca gust si combinatie de nutrienti, care sa poata fi savurata incet, pentru o digestie usoara si o absorbtie corecta.

INGREDIENTE:

– 70 gr varza de Bruxelles

– 8-9 nuci

– o ramurica verde cu frunze de oregano

– 2 linguri suc de lamaie

– ¼ lingurita de ienibahar macinat

– un praf de sare de Himalaya

PREPARARE:

Se scobesc nucile folosind iar miezul se foloseste asa, grosier. Varza de Bruxelles se curata, se spala bine si se taie in sferturi.

nuci, varza de Bruxelles si alte ingrediente, pentru salata

Se combina pe platoul de servit, se asezoneaza cu sarea, cu ienibaharul macinat si cu sucul lamaiei, apoi cu ramurica de oregano, bine spalata si tocata marunt.

varza de Bruxelles cu miez de nuca si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *