TURTA VEGANA, CU MORCOVI SI CHIMEN

noiembrie 15, 2014 | CATEGORIA Aperitive

turta vegana, cu morcovi si chimen

Un aperitiv sau gustare concentrata in nutrienti, rapida, potrivita pentru ceai sau cafea.

INGREDIENTE:

–       135 gr faina dietetica, din macinis integral, de grau

–       30 gr ulei solidificat de cocos

–       65 gr morcov

–       65 gr ceapa rosie

–       o lingurita, cu varf, de bicarbonat de sodiu

–       o lingura de suc de lamaie

–       o lingurita de seminte de chimen

–       4 gr de marar proaspat

–       un praf de piper

–       sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala si se curata morcovul si ceapa, apoi se rad fin. Peste faina dietetica integrala, se aduna morcovul, ceaoa, untul de cocos, mararul spalat si tocat, semintele de chimen, apoi restul ingredientelor.

ingrediente pentru turta vegana, cu morcovi si chimen

Se amesteca, pentru omogenizare, se framanta si se obtine o coca usor elastica.

aluat pentru turta vegana, cu morcovi si chimen

Se intinde rotund, si se feliaza, pentru a se portiona mai usor.

aluat portionat, pentru turta vegana, cu morcovi si chimen

Se introduce in cuptor si se coace la temperatura moderata, pana se patrunde si se rumeneste usor. Este indicat sa se consume dupa racire. Este ideala alaturi de ceai sau de cafea.

turta vegana, cu morcovi si chimen

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *