TUICA FIARTA

ianuarie 28, 2013 | CATEGORIA Bauturi

 tuica fiarta cu boabe de piper si cuisoare

      O reteta calduroasa, cu arome intepatoare, de regula pentru zilele cu ninsori abundente, dar nu neaparat.

INGREDIENTE:

–         alcool din fructe,  simplu rafinat (tuica)

–         boabe de piper

–         cuisoare

–         indulcitor natural (optional)

 

PREPARARE:

Se aduce tuica la punctul de fierbere, intr-un recipient metalic cu capac, se ia de pe foc, si se aromatizeaza cu boabe de piper si cuisoare, dupa gust, se lasa acoperita in acelasi recipient, pentru a ramane fierbinte mai mult timp. Se serveste cate putina. Pentru iubitorii aromelor dulci si pentru un plus de energie, se poate imbogati cu indulcitor natural. Daca se opteaza pentru miere, aceasta se adauga dupa ce temperatura licorii a scazut sub 70 grade Celsius, pentru a nu deveni nociva pentru organism.

tuica fiarta cu boabe de piper si cuisoare

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *