TORT RAW VEGAN CU FULGI DE OVAZ, BANANE SI CACAO

februarie 9, 2023 | CATEGORIA Dulciuri

 

felie de tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao, cu felie

O reteta rapida si sanatoasa, cu ingrediente crude, consistente, aromate si antioxidante.

INGREDIENTE:
Pentru blat:
– 3 banane foarte coapte
– 300 g fulgi de ovaz
– 30 g cacao
– o lingurita de praf de scortisoara
Pentru umplutura:
– o banana
Pentru crema:
– o banana
– o lingurita de cacao
Pentru garnisit:
– 2 linguri miez de nuca macinat

 

PREPARARE:
Se pregateste blatul, incepand prin a curata cele trei banane.

ingrediente pentru tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

Pulpa acestora se striveste cu furculita, apoi i se adauga pudrele de cacao si de scortisoara.

crema pentru blat de tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

Se blenduieste totul, pana la consistenta unei creme. Se adauga apoi fulgii de ovaz in aceasta crema.

aluatul de blat pentru tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

Se amesteca bine. Compozitia obtinuta se imparte in doua parti si prima parte se adauga in inelul culinar (am folosit unul cu diametrul de 20 cm), apoi se taseaza. Ca si umplutura se curata banana, se taie rondele si se plaseaza peste prima parte a compozitiei.

aranjarea umpluturii in tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

Se adauga apoi si partea a doua a compozitiei si se lasa la frigider de seara pana dimineata sau minim 5 ore pentru a se inmuia fulgii de ovaz. Pentru crema, se curata banana, apoi pulpa sa se paseaza si se amesteca cu praful de cacao, si se omogenizeaza cu un blender de mana, apoi se asterne peste tort.

adaugarea cremei peste tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

Se garniseste apoi, cu miezul de nuca macinat.

tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

felie de tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao

felie de tort raw vegan, cu fulgi de ovaz, banane si cacao, cu felie gustata

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *