TELINA FIARTA AL DENTE, AROMATIZATA CRUD

mai 18, 2018 | CATEGORIA Garnituri

telina fiarta al dente, aromatizata crud

O reteta racoritoare, cu aroma puternica a telinei, alaturata unor ingrediente crude care sa-i accentueze gustul si proprietatile hranitoare.

 

INGREDIENTE:

– o radacina medie de telina

– o felie de ardei gras (am folosit unul rosu)

– 3 fire de patrunjel verde

– o lingurita de seminte de coriandru rasnite grosier

– o lingurita de ulei de masline extravirgin (optional)

– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala, se curata, se feliaza si se fierbe al dente radacina de telina. Se spala bine firele de patrunjel si ardeiul gras, care se toaca marunt, apoi radacina de telina se toaca si ea cu un cutit, pana se marunteste.

ingrediente pentru telina fiarta al dente, aromatizata crud

Se aduna acestea intr-un bol, li se adauga semintele de coriandru rasnite grosier, firele de patrunjel verde tocat fin si uleiul de masline extravirgin, se amesteca, se potrivesc de sare, apoi se modeleaza intr-un inel culinar si se servesc garnisite cu frunzulite de patrunjel verde.

telina fiarta al dente, aromatizata crud

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *