TAIETEI KONJAC SHIRATAKI, CU LEGUME SI SOS DE SOIA

aprilie 14, 2016 | CATEGORIA Retete vegane

taitei konjac shirataki, cu legume si sos de soia

O reteta dietetica si aromata, cu ingrediente savuroase, in stil japonez.

INGREDIENTE:

–       o cutie de taietei konjac shirataki (200 gr)

–       2 cepe

–       1-2 ardei capia

–       1-2 morcovi

–       2 linguri de ulei de masline

–       ½ lingurita pudra de ghimbir

–       2 linguri sos de soia

–       o lamaie

–       9 fire de coriandru verde

–       sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine si se curata morcovul, ceapa si ardeiul, ceapa se toaca, morcovul se razuieste fin, iar ardeiul se taie fasii subtiri.

taitei konjac shirataki si legume, pentru salata

Taieteii se desfac din gramajoare, se pun in  apa fierbinte, apoi se fierb un minut si se strecoara. Peste ei se adauga legumele pregatite si se asezoneaza cu coriandrul spalat si tocat fin, cu sosul de soia, cu pudra de ghimbir cu uleiul de masline presat la rece si cu sucul lamaiei. Se amesteca  si se potriveste de sare, apoi se portioneaza.

taitei konjac shirataki, cu legume si sos de soia

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *