O reteta semi raw, o salata cu paste fara gluten, bogata in carbohidrati sanatosi cu ardere lenta, bogata in fibre si cu aroma intensa a verdeturilor, adaugate proaspete.
INGREDIENTE:
– 65 g taietei din orez
– ½ varza mica (aprox. g)
– o crenguta cimbru de gradina
– ½ legatura marar verde
– ½ lingurita de piper negru macinat
– o lingura de ulei vegetal presat la rece
– ½ lamaie
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Taieteii tailandezi din orez se fierb in apa cu putina sare, cam 3-4 minute, conform instructiunilor de pe pachet, apoi se strecoara si se spala cu apa rece. Se spala varza si se toaca fin.
Apoi i se adauga cimbrul si mararul, bine spalate (mararul tocat fin, iar cimbrul maruntit). Se adauga si piperul, uleiul si sucul lamaiei, apoi se amesteca bine si se potriveste totul de sare. Se asezoneaza apoi teietetii din orez, cu varza astfel pregatita.