O reteta de paste integrale, ecologice, cu spanac, asociate sanatos cu ceapa, ulei de masline extravirgin si condimente aromate, pentru un gust special si o digestie corecta.
INGREDIENTE:
– 250 gr tagliatelle ecologice, din grau dur, cu spanac
– 400 gr ceapa
– ½ lingurita de pudra de turmeric
– ½ lingurita pudra de ghimbir
– ½ lingurita de ienibahar macinat
– 5 linguri de apa
– 3 linguri de ulei de masline, extravirgin
– ½ legatura de marar
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Pastele tagliatelle se fierb conform instructiunilor, se clatesc cu apa rece si apoi se strecoara. Se spala, se curata si se toaca ceapa, apoi se fierbe in apa in care s-a adaugat si uleiul, la foc mic si amestecand incontinuu, pana se inmoaie. Se adauga apoi ienibaharul macinat si pudrele de turmeric si de ghimbir.
Se amesteca pentru omogenizare, apoi se adauga peste tagliatelle, se potriveste totul de sare si se asezoneaza cu marar tocat.