TAGLIATELLE CU VERDETURI IN SOS PICANT SI CU FRUNZE DE PAPADIE

mai 29, 2013 | CATEGORIA Garnituri

tagliatelle cu verdeturi in sos picant si cu frunze de papadie

Paste fara adaos de proteine, cu verdeturi aromatizate picant si usor amarui.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–          125 gr tagliatelle ecologice, din grau dur, cu spanac

–          3 fire de ceapa verde

–          3 fire de usturoi verde

–          o legatura de patrunjel verde

–          o legatura de marar verde

–          3 linguri de bulion

–          o lingurita de condiment chinezesc cu anason si ardei iute (de la

magazinele chinezesti)

–          4 frunze de papadie

–          sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

paste fainoase ecologice, din grau dur, cu spanac

Intre timp se spala si se curata ceapa si usturoiul verde, patrunjelul si mararul, se toaca, apoi, impreuna cu bulionul, se aranjeaza intr-un vas pentru a le fierbe.

ceapa si usturoi verde, patrunjel si marar verde, bulion pentru tagliatelle

Se adauga apa si un praf de sare si se lasa sa fiarba, la foc mic pana se inmoaie toate putin. Se intrerupe fierberea, se adauga condimentul pe baza de anason si ardei iute si se amesteca bine. Se aseaza intru-n castron si pe deasupra se presara frunzele de papadie crude, spalate si tocate. Se pot servi calde sau reci.

tagliatelle cu verdeturi in sos picant si cu frunze de papadie

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *