SUPA RECE DE CASTRAVETI, CU TOFU SI ANDIVE

august 11, 2014 | CATEGORIA Retete crud vegane

supa rece de castarveti, cu tofu si andive

O reteta racoritoare si hidratanta, cu adaos de andive, pentru ajutor in digestie si pentru o aroma aparte.

INGREDIENTE:

–                     425 gr castrveti proaspeti, de gradina (4 bucati)

–                     o ceapa rosie (50 gr)

–                     100 gr tofu simplu

–                     o andiva (aprox. 75 gr)

–                     un catel de usturoi

–                     15 gr marar

–                     10 gr patrunjel

–                     3 linguri de ulei de floarea soarelui, presat la rece

–                     piper negru macinat, dupa gust

–                     sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine castravetii, se curate de coaja si se taie cubulete. Li se adauga andiva, ceapa si usturoiul, mararul si patrunjelul, spalate bine si tocate, apoi branza tofu, taiata felii.

castraveti, tofu, andive, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, pentru supa rece

Se blenduiesc toate bine, apoi se asezoneaza cu uleiul, sarea neiodata si piperul negru macinat. Supa astfel rezultata se garniseste dupa imaginatie.

supa rece de castarveti, cu tofu si andive

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *