O supa detoxifianta, prietenoasa cu digestia, detoxifianta si excelenta ca gust. Este gustul ideal pentru o supa, va fi adorata de copii.
INGREDIENTE:
– ½ varza
– ½ conopida
– 2 morcovi
– 2 ardei
– o frunza de dafin
– o lingurita cimbru macinat
– ½ lingurita pudra de anason
– 2 linguri de ulei presat la rece (am folosit de floarea soarelui)
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Se spala varza si conopida, se curata varza de frunzele deteriorate si de cotor, apoi se toaca grosier, iar conopida se desface in buchete mici. Se spala si se curata morcovii si ardeii, apoi se taie fasii.
Morcovii si ardeii se pun la fiert in apa. Se adauga apoi conopida, iar dupa 5 minute, varza. Se fierb pana se patrund, apoi se intrerupe fierberea, se adauga foaia de dafin, cimbrul si anasonul, apoi se lasa 20 minute acoperit vasul. Se potriveste de sare, se adauga uleiul presat la rece, apoi se portioneaza.