SUPA DE RUBARBA

iulie 17, 2013 | CATEGORIA Retete vegane

   supa de rubarba, cu cartofi, morcovi, ulei de masline si frunze de menta

   O supa reconfortanta, cu gustul acrisor al rubarbei si mireasma proaspata a mentei de gradina.

INGREDIENTE (pentru 4 portii):

–         3 cartofi

–         2 morcovi

–         2 tije de rubarba

–          frunze de menta proaspata, dupa gust

–         2 linguri de ulei de masline extravirgin

–         sare roz de Himalaya (pentru o varianta mai sanataosa), dupa gust

 

PREPARARE:

Morcovii se curate, se taie rondele oblice, pentru aspect, apoi se pun la fiert. Intre timp se curata cartofii, se taie cubulete, se adauga si ei la fiert, se asteapta sa se patrunda complet.

morcovi si cartofi fierti, pentru supa de rubarba

Rubarba se spala, se curata si se taie grosier.

rubarba, pregatita pentru supa

Se adauga la fiert, se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se intrerupe fierberea. Se potriveste de sare, se adauga si uleiul, iar cand se portioneaza, se inmiresmeaza cu frunze de menta.

supa de rubarba, cu cartofi, morcovi, ulei de masline si frunze de menta

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *