O supa ideala pentru iubitorii nutrientilor de calitate, cu gustul usor afumat al agelor marine Kombu, usor de preparat si absolut delicioasa.
INGREDIENTE (pentru 2-3 portii):
– 10 gr alge Kombu, uscate, provenite din agricultura ecologica
– 200 gr rosii
– un castravete 45 gr
– o felie de telina30 gr
– o ceapa mica 20 gr
– 5 catei de usturoi
– 3 linguri sos de soia
– 2 linguri ulei de susan
– 350 ml apa de izvor
PREPARARE:
Se spala bine si se lasa la hidratat cca 40 de minute algele marine Kombu.
Intre timp, se spala bine si se curata rosiile, ceapa, usturoiul, castravetele si felia de telina, apoi se maruntesc si se plaseaza in blender. Se adauga algele marine scurse, sosulde soia, uleiul de susan si apa, apoi se blenduiesc toate. Se potriveste supa de sare si se serveste la temperatura camerei sau rece, in zilele toride.