SUPA CREMA RAW, CU ALGE MARINE KOMBU

iunie 6, 2016 | CATEGORIA Retete crud vegane

supa crema raw, cu alge marine Kombu

O supa ideala pentru iubitorii nutrientilor de calitate, cu gustul usor afumat al agelor marine Kombu, usor de preparat si absolut delicioasa.

INGREDIENTE (pentru 2-3 portii):

– 10 gr alge Kombu, uscate, provenite din agricultura ecologica

– 200 gr rosii

– un castravete 45 gr

o felie de telina30 gr

– o ceapa mica 20 gr

– 5 catei de usturoi

– 3 linguri sos de soia

– 2 linguri ulei de susan

– 350 ml apa de izvor

PREPARARE:

Se spala bine si se lasa la hidratat cca 40 de minute algele marine Kombu.

alge marine Kombu, cu legume, ulei de susan si sos de soia, pentru supa crema

Intre timp, se spala bine si se curata rosiile, ceapa, usturoiul, castravetele si felia de telina, apoi se maruntesc si se plaseaza in blender. Se adauga algele marine scurse, sosulde soia, uleiul de susan si apa, apoi se blenduiesc toate. Se potriveste supa de sare si se serveste la temperatura camerei sau rece, in zilele toride.

supa crema raw, cu alge marine Kombu

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *