O supa hranitoare, cu gustul accentuat al mirodeniilor adaugate, preparata astfel incat sa-si sporeasca proprietatile de hidratare si detoxifiere.
INGREDIENTE:
– 2 morcovi
– o radacina de telina
– o radacina de patrunjel
– o radacina de pastarnac
– o felie de gulie
– o felie de sfecla rosie
– o legatura de ridichi
– o lingurita seminte de ienibahar rasnite
– o ramura cu frunze, de salvie verde
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Se spala bine si se curata morcovii, radacinile de patrunjel si de pastarnac, feliile de gulie si de sfecla rosie, apoi se taie grosier.
Se fierb in apa, cu ramura de salvie curatata de frunze, pana se patrund. Se strecoara, pastrandu-se supa lor si se lasa la racit, timp in care se spala bine ridichiile si frunzele de salvie. Radacinoasele fierte si cu supa lor se plaseaza in blender. Se adauga apoi ridichiile crude si frunzele de salvie, maruntite, pentru un plus de hidratare si detoxifiere.
Se blenduiesc toate fin. Se potriveste supa de sare si se asezoneaza cu ienibaharul macinat.