SUPA CREMA DE PASTARNAC, CU ARPAGIC

ianuarie 24, 2014 | CATEGORIA Retete fara grasimi

supa crema de pastarnac, cu arpagic

O  supa crema dulce, pe baza de pastarnac, fara adaos de grasimi, cu arpagic crud, pentru un plus de picanterie.

INGREDIENTE:

–         500 gr pastarnac

–         un morcov

–         o radacina mica (o felie) de telina

–         o radacina de patrunjel

–         un ardei gras

–         arpagic, dupa gust

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala, se curata si se taie in bucati mari morcovul, pastarnacul, ardeiul si radacinile de telina si de patrunjel.

morcov, ardei,telina,radacini de patrunjel si de pastarnac, pentru supa crema, cu arpagic

Se fierb in apa, pana sunt bine patrunse, apoi se strecoara supa si se strivesc cu un blender de mana, pana se obtine un piure. Se adauga sarea si arpagicul crud tocat, dupa gust.

crema de morcov, ardei, telina, radacini de patrunjel si de pastarnac, pentru supa

Se toarna supa peste piure, se amesteca pentru omogenizare si se serveste cu adaos de arpagic crud.

supa crema de pastarnac, cu arpagic

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *