SUFLEU DE FASOLE VERDE CU CARNATI DE OAIE

October 1, 2013 | CATEGORIA Aperitive

sufleu de fasole verde cu branzeturi, oua, marar, usturoi si carnati de oaie, feliat

Fasolea verde, mult apreciata, pregatita sanatos, intr-o maniera eleganta, in combinatie cu ingrediente apetisante.

INGREDIENTE:

–         1 kg pastai de fasole verde

–         150 gr branza de burduf (oaie)

–         450 gr branza telemea de vaca

–         4 oua

–         165 gr carnati de oaie

–         o legatura de marar

–         o capatana de usturoi

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Fasolea se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare, dupa gust.

pastai de fasole verde, fierte, pentru sufleu

Se scurge apoi si intre timp se aduna intr-un bol branza telemea, cea de burduf, ouale, mararul spalat si tocat, impreuna cu usturoiul dat pe razatoarea mica.

branza telemea, branza de burduf, oua, marar si usturoi pentru sufleu de fasole verde

Intr-o forma dreptunghiulara se asterne aproximativ jumatate din cantitatea de fasole pastai, apoi se plaseaza pe mijloc carnatul de oaie.

pastai de fasole verde si carnati de oaie, pentru sufleu

Se toarna jumatate din compozitia de branzeturi asezonate din bol, apoi se continua cu restul de fasole pastai, urmand sa se adauge si restul de compozitie.

fasole verde pastai, cu branzeturi asezonate si carnati de oaie, pentru sufleu

Se introduce intreg ansamblul la cuptor, se lasa la 150 grade C, pana se incheaga si se rumeneste. Se scoate din cuptor si se lasa putin in forma, pentru a se contracta si a se scoate usor.

sufleu de fasole verde cu branza de burduf, branza telemea, oua,marar, usturoi si carnati de oaie

Se feliaza si se serveste calduta sau chiar rece, este la fel de gustoasa.

sufleu de fasole verde cu branzeturi, oua, marar, usturoi si carnati de oaie, feliat

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *