Un suc din radacinoase nutritive, natural si gustos, cu infatisare integrata in atmosfera sarbatorii de Halloween.
INGREDIENTE:
– o radacina de sfecla rosie (aproximativ 225 gr)
– o radacina de telina (aproximativ 450 gr)
– o radacina de pastarnac
– o radacina de patrunjel
Pentru garnisit:
– o radacina groasa de pastarnac (aproximativ 145 gr)
PREPARARE:
Se spala bine si se curate radacinile de sfecla, de telina, de pastarnac si de patrunjel.
Mai intai se storc radacinoasele albe, apoi sfecla rosie, din sucul careia se opresc 3 linguri pentru crearea impresiei de peisaj insangerat. Pulpa radacinoaselor se poate folosi la supa crema. Radacina de pastarnac oprita pentru garnisit, bine spalata si curatata, se modeleaza in forma de oase, pentru efect.. In paharul pentru servit se toarna intai sucul abiturilor, apoi cel de sfecla rosie, putin cate putin, iar ansamblul se garniseste dupa imaginatie, in spiritual sarbatorii.