SUC DE LEGUME, CU PSYLLIUM SI IENIBAHAR

aprilie 1, 2015 | CATEGORIA Bauturi

suc de legume, cu psyllium si ienibahar

Un suc racoritor, bogat in fibre, excelent pentru detoxifierea colonului in special, nutritiv si aromat.

INGREDIENTE:

–          o sfecla rosie mica (aprox. 95 gr)

–          un morcov ( aprox.100 gr)

–          2 radacini de patrunjel (aprox.150 gr)

–          2 tulpini de apio (aprox. 150 gr)

–          ½ lingurita de tarate de psyllium

–          un praf de ienibahar macinat grosier

PREPARARE:

Se spala bine tulpinile de apio, iar radacinile de sfecla, de morcov si de patrunjel se spala si se curata superficial.

radacini de morcov, patrunjel, sfecla si tulpina de apio, pentru suc

Se taie grosier apoi si se storc in aparat, iar sucul rezultat se asezoneaza cu taratele de psyllium si cu ienibaharul macinat grosier.

suc de legume, cu psyllium si ienibahar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *