SPARANGHEL CU PULPA DE PORC

February 10, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

sparanghel fiert, cu pulpa de porc

Iata cum fragezimea pulpei de porc este accentuata de  savoarea simpla a sparanghelului, devenit astfel o garnitura speciala.

INGREDIENTE:

–         650 gr pulpa de porc

–         12 fire sparanghel

–         4 linguri ulei de masline

–         sare, dupa gust

–         suc de lamaie, dupa gust

 

PREPARARE:

Pulpa de porc se spala, se degreseaza  pentru a limita grasimile saturate, se portioneaza si se introduce in cuptorul incins, intr-un vas termoizolant, impreuna cu uleiul si un praf de sare.

pulpa de porc cu ulei de masline si sare

Bucatile de carne  se lasain cuptor, la temperatura  moderata, pana se rumenesc.

pulpa de porc cu ulei de masline si sare, rumenita

Tulpinile de sparanghelul se spala si daca este cazul, li se indeparteaza portiunea rigida.

sparanghel in apa

Apoi se fierb in apa 3 minute, cu putina sare.Se scurg apoi si se adauga bucatilor din pulpa de porc fripta la cuptor, se portioneaza, se stropesc cu putin suc de lamaie si se aranjeaza, dupa imaginatie.

sparanghel cu pulpa de porc

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *