SOS PICANT, DE IAURT

ianuarie 13, 2016 | CATEGORIA Aperitive

sos picant, de iaurt

Un sos rapid, cu ingrediente simple si sanatoase, savuros si care poate asezona legume si branzeturi.

INGREDIENTE:

– 250 gr iaurt (3,5% grasime)

– 50 gr mustar (am folosit de la Kamis, care are in compozitie mustar cu boabe intregi, glucoza, fructoza, otet de mere, condimente, plante aromatice, curcuma, rasina de guar, rasina de xantan, sare)

– 4 frunze de morcov

PREPARARE:

Se aduna intr-un bol iaurtul si mustarul, apoi se adauga frunzele de morcov bine spalate si tocate marunt.

iaurt, mustar, frunze de morcovi, pentru sos

Se amesteca, apoi se savureaza imediat sau se poate pastra cateva zile intr-un recipient de sticla, la rece.

sos picant, de iaurt

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *