Gusturi clasice asociate insa crud, pentru a putea beneficia de calitatile intacte ale nutrientilor si de un gust desavarsit.
INGREDIENTE (pentru 3 portii):
– 3 mere ionatane
– 50 g miez de fistic crud
– o lingura pudra de scortisoara
– 500 ml apa
PREPARARE:
Miezul de fistic impreuna cu apa se pun in blender, apoi se spala bine merele si pe rand, pe masura ce se curata de samburi si se taie grosier, fiecare bucata se adauga in blender, in apa, pentru a evita oxidarea, stiut fiind ca merele oxideaza foarte repede. Se adauga la final si praful de scortisoara.
Puteti eventual sa adaugati inaintea merelor scortisoara si s-o amestecati in apa, intrucat este un bun antioxidant. Eu am urmat succesiunea descrisa initial, intrucat am dorit o poza mai clara a ingredientelor, amestecarea scortisoarei in apa ar fi tulburat imaginea. Se blenduieste totul pana la consistenta dorita, apoi se portioneaza si se consuma imediat.