SMOOTHIE DE CAJU, CU SFECLA ROSIE SI GHIMBIR

februarie 1, 2021 | CATEGORIA Bauturi

smoothie de caju, cu sfecla rosie si ghimbir

Delicat si foarte bogat nutritiv, acest smoothie este catifelat si usor picant.

INGREDIENTE:

– 50 g alune crude de caju
– 35 g sfecla rosie
– 2 cm radacina de ghimbir
– 250 ml apa plata
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala alunele de caju si se lasa la hidratat cca 3 ore, apoi se curata sfecla si radacina de ghimbir si se razuie fin.

ingrediente pentru smoothie de caju, cu sfecla rosie si ghimbir

Se plaseaza in blender alunele de caju cu apa in care s-au hidratat, se adauga sfecla si ghimbirul razuite, apoi se blenduiesc pana la consistenta unui smoothie, care se potriveste de sare.

smoothie de caju, cu sfecla rosie si ghimbir

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *