SIROP CRUD DE AFINE SI MURE, CU BUSUIOC

august 21, 2013 | CATEGORIA Bauturi

sirop crud de afine si mure, cu frunze de busuioc si miere de albine

Un sirop concentart si catifelat bogat in resveratrol, antioxidantul minune al fructelor negre, datator de tinerete si cu aroma unica a busuiocului de gradina.

INGREDIENTE (pentru 600 ml):

–          250 gr afine

–          180 gr mure

–          frunzele unei tulpinite de busuioc

–          o lingura de miere de albine

–          250 ml apa minerala, naturala (carbogazoasa)

 

PREPARARE:

Afinele si murele se spala sub jet de apa, si impeuna cu frunzele de busuioc spalate, se storc in storcator. Sucului obtinut i se alatura mierea de albine, care se amesteca pentru omogenizare, apoi se adauga apa minerala. Este bine sa se consume instant, proaspat, pentru ingerarea intacta a nutrientilor.

sirop crud de afine si mure, cu frunze de busuioc si miere de albine

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *