SFECLA ROSIE SI CEAPA, IN DRESSING DE MUSTAR CU TURMERIC

august 8, 2017 | CATEGORIA Aperitive

sfecla rosie si ceapa, in dressing de mustar cu turmeric

O salata cu ingrediente crude, usor picanta si delicioasa, ce poate constitui un veritabil antibiotic si imunostimulator natural.

INGREDIENTE (pentru o portie):

– 70 g sfecla rosie

– ½ ceapa (aprox. 40 g)

– sare neiodata, dupa gust

pentru dressing:

– o lingura de mustar natural cu boabe

– o lingura de ulei de masline extravirgin

– sucul unei jumatati de lamaie, cu pulpa

– ¼ lingurita de turmeric

– 2 fire de cimbru verde

 

PREPARARE:

Se spala bine sfecla, se curata si se razuieste fin, iar ceapa, curatata si spalata, se taie julien.

sfecla rosie razuita fin, ceapa taiata julien si cimbru, pentru salata

Se spala bine cimbrul, se marunteste si se alatura celorlalte ingrediente pentru dressing.

ingrediente  pentru dressing de mustar cu turmeric

Se amesteca bine pentru intrepatrunderea aromelor, apoi se introduce sfecla razuita fin, care se amesteca si se potriveste de sare. La final se adauga ceapa fideluta, amestecand superficial, pentru ca salata sa ramana aspectuoasa, aerisita.

sfecla rosie si ceapa, in dressing de mustar cu turmeric

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *