SALATA VEGANA, CU FISTIC SI FLORI DE MAR

aprilie 21, 2018 | CATEGORIA Aperitive

salata vegana, cu fistic si flori de mar

O salata ale carei ingrediente sunt majoritar crude, detoxifianta si garnisita inspirat de primavara, cu gingase flori de mar, bogata enzimatic.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

– 2 cartofi

– un morcov

– 3 ridichi mari

– 5 frunze de ridichi

– o lamaie

– 50 g de fistic crud

– piper negru macinat, dupa gust

– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja, apoi se curata.

cartofi fierti in coaja, si alte ingrediente pentru salata vegana cu fistic si flori de mar

Se razuie grosier. La fel se razuie si morcovul spalat si curatat superficial, apoi ridichile, bine spalate. Se aduna toate intr-un bol, apoi se adauga frunzele de ridiche bine spalate si tocate marunt, se asezoneaza cu sare si piper, cu sucul lamaiei, se adauga si fisticul crud si se amesteca. Se garniseste apoi cu florile proaspete de mar.

salata vegana, cu fistic si flori de mar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *