SALATA PICANTA, DE DOVLEAC

noiembrie 23, 2015 | CATEGORIA Aperitive

salata picanta, de dovleac

O salata cu gust dulce-picant, fara sare, bogata in betacaroten, un antioxidant esential sanatatii.

INGREDIENTIE (pentru o portie):

–       o felie pulpa de dovleac

–       9 seminte de dovleac

–       2 felii de lamaie

–       3 fire de patrunjel verde

–       un praf de ardei iute macinat

 

PREPARARE:

Se curata dovleacul, se taie in bucati marunte, apoi impreuna cu semintele de dovleac se astern pe hartie de copt, in tava pentru cuptor.

seminte si pulpa de dovleac, pentru copt

Se coc pana dovleacul se inmoaie, iar coaja semintelor incepe sa se deshidrateze. Se defac semintele, iar miezul se adauga peste bucatile de dovleac, coapte. Se amesteca, se portioneaza si se asezoneaza cu patrunjelul spalat si tocat, cu sucul de lamaie si cu praful de ardei iute.

salata picanta, de dovleac

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *