SALATA PICANTA, CU CAS DE OAIE FRAMANTAT, GULIE SI RUBARBA

iulie 9, 2015 | CATEGORIA Aperitive

salata picanta cu cas  de oaie framantat, guile si rubarba

O salata bogata in proteine, cu cas proaspat asociat cu nutrienti valorosi din rubarba si gulie, aromatizata picant si fara adoas de ulei, deoarece sunt suficiente grasimile animale ce le contine. Este rapida, consistenta si gustoasa.

INGREDIENTE:

–         185 gr cas de oaie, framantat cu sare

–         o gulie cu frunze (aprox.160 gr)

–         ½  tulpina de rubarba (aprox.15 gr)

–         ½ lingurita amestec de piper macinat (am folosit rasnita de la Kamis)

–         2 catei mari de usturoi (aprox. 11 gr)

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se framanta casul de oaie cu sare, dupa gust.

cas de oaie framantat, pentru salata cu guile si rubarba

Gulia se spala bine, radacina se curata de coaja, se rade grosier, iar frunzele se toaca marunt. Rubarba se spala bine, se curata superficial, apoi se feliaza fin. Se aduna toate intr-un bol si se asezoneaza cu piperul macinat si cu usturoiul curatat, spalat si ras fin.

cas de oaie framantat, gulie cu frunze, rubarba, sare, piper si usturoi, pentru  salata

Se amesteca, se potriveste salata obtinuta de sare, daca este necesar, apoi se savureaza.

salata picanta cu cas  de oaie framantat, guile si rubarba

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *