SALATA LILIAC, PENTRU MIC DEJUN DE HALLOWEEN

octombrie 29, 2018 | CATEGORIA Aperitive

salata liliac, mic dejun de Halloween

Un mic dejun sanatos, in penumbra, cu jaluzelele trase, delicios, chiar si pentru copiii mofturosi.

INGREDIENTE:

– 2 frunze telina

– ½ radacina gulie

– o frunze gulie, mare

– un ardei capia, mic

– ¼ lingurita ienibahar

– 2 linguri stafide brune

– 2-3 linguri de fulgi de ovaz ( in functie de consitenta compozitiei)

 

PREPARARE:

Se spala bine gulia si frunza ei, frunzele de telina si ardeiul (care se curata de seminte).

ingrediente pentru salata mic dejun de Halloween

Se aduna frunzele de telina si de gulie, maruntite, gulia taiata bucati si ardeiul tocat, cat si stafidele si praful de ienibahar, apoi se blenduiesc cu un blender de mana. Se lasa amestecul cateva minute sa se hidrateze stafidele cu sucul format, apoi se adauga si fulgii de ovaz, pana ce amestecul capata consistenta, pentru a putea fi modelat. Se formateaza dupa imaginatie, un liliac in zbor.

salata liliac, mic dejun de Halloween, luminat

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *