O salata complexa ca nutrienti si miresme, nutritiva si apetisanta.
INGREDIENTE:
– 120 gr cotlet de porc, fiert
– un dovlecel tanar (aprox.130 gr)
– 4 frunze de telina
– 3 fire de marar
– 3 catei de usturoi
– ¼ lingurita de pudra de coriandru (seminte de coriandru rasnite)
– ¼ lingurita de pudra de turmeric
– seminte de chimen, dupa gust
– o lingurita de ulei de floarea soarelui, presat la rece
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se fasiaza bucatile de cotlet fiert in apa, iar dovlecelul bine spalat, se curata superficial de coaja, apoi se taie dupa preferinta.
Se aduna intr-un bol cotletul fiert si dovlecelul, apoi se asezoneaza cu frunzele de telina si cu firele de marar, bine spalate si tocate, apoi se adauga coriandrul, turmericul, chimenul si usturoiul tocat.
Se amesteca bine, se adauga uleiul de floarea soarelui si se sareaza dupa gust, apoi se savureaza.