O salata cu gust desavarsit, ce constituie un meniu bogat in nutrienti.
INGREDIENTE:
– 850 gr pulpa de pui
– doi morcovi
– o telina
– o ridiche neagra
– 2 cepe rosii
– o legatura de arpagic
– o legatura de patrunjel verde
– 2 linguri de ulei de masline extravirgin, presat la rece
– otet din vin, dupa gust
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se fierbe carnea de pui in apa cu putina sare, iar intre timp, se spala, se curata si se rad grosier morcovii, telina si ridichea neagra.
Cand carnea este patrunsa, se strecoara, se taie in bucati de marime dorita, se spala ceapa, patrunjelul si arpagicul, iar ceapa se toaca marunt.
Se amesteca radacinoasele cu carnea si ceapa, se adauga apoi uleiul, se potrivesc de sare si otet, apoi se asezoneaza cu patrunjelul si arpagicul tocate marunt.