SALATA DIN CARNE DE PUI SI CRUDITATI

februarie 3, 2014 | CATEGORIA Aperitive

salata din carne de pui, cu cruditati

O salata cu gust desavarsit, ce constituie un meniu bogat in nutrienti.

INGREDIENTE:

–          850 gr pulpa de pui

–          doi morcovi

–          o telina

–          o ridiche neagra

–          2 cepe rosii

–          o legatura de arpagic

–          o legatura de patrunjel verde

–          2 linguri de ulei de masline extravirgin, presat la rece

–          otet din vin, dupa gust

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se fierbe carnea de pui in apa cu putina sare, iar intre timp, se spala, se curata si se rad grosier morcovii, telina si ridichea neagra.

morcovi, telina, ridiche neagra, pentru salata de pui

Cand carnea este patrunsa, se strecoara, se taie in bucati de marime dorita, se spala ceapa, patrunjelul si arpagicul, iar ceapa se toaca marunt.

carne de pui, ceapa rosie si arpagic, pentru salata

Se amesteca radacinoasele cu carnea si ceapa, se adauga apoi uleiul, se potrivesc de sare si otet, apoi se asezoneaza cu patrunjelul si arpagicul tocate marunt.

salata carne de pui, cu cruditati

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *