SALATA DETOXIFIANTA CU LEGUME, PATRUNJEL VERDE SI MIRODENII

decembrie 23, 2019 | CATEGORIA Aperitive

salata detoxifianta, cu legume, patrunjel verde si mirodenii

O salata potrivita pentru zilele de sarbatoare, menita sa ajute dupa excese alimentare, si totodata sa le preintampine, in cazul celor ce constientizeaza ca tradiitiile culinare pot fi transformate.

INGREDIENTE:

– ½ varza
– o felie de sfecla rosie
– un gogosar
– ½ legatura de patrunjel verde
– o lamaie
– o lingurita de turmeric (curcuma) macinat
– ½ lingurita de ienibahar macinat
– o lingura de ulei de masline presat la rece / portie
– sare de ocna, dupa gust (optional)

 

PREPARARE:

Se spala bine varza, felia de sfecla si gogosarul, apoi varza se toaca marunt, sfecla se razuieste grosier, iar gogosarul se feliaza subtire.

ingrediente pentru salata detoxifianta, cu legume, patrunjel verde  si mirodenii

Se spala bine patrunjelul verde si se toaca marunt, apoi pe platoul de servit, se alterneaza straturi de varza cu sfecla, gogosar si patrunjel verde, care apoi se asezoneaza cu pudrele de turmeric si de ienibahar, cat si cu uleiul de masline si cu sucul lamaiei. Se pot consuma ca atare, sau cu adaos de sare.

salata detoxifianta, cu legume, patrunjel verde  si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *