O salata excelenta ca gust, preparata astfel incat sa aibe actiune revigoranta maxima asupra pancreasului si care se poate consuma in orice moment al zilei.
INGREDIENTE (pentru o portie):
– 3-5 radacini tinere de topinambur (aprox. 60 gr)
– o felie de ardei gras (aprox. 15 gr)
– un cm radacina de hrean (aprox. 8 gr)
– o lingurita de ulei de masline, presat la rece
– 3 linguri de suc de lamaie
– sare de ocna, dupa gust
PREPARARE:
Se spala bine radacinile de topinambur si se curata superficial.
Se spala bine si ardeii, se taie fasii apoi se toaca. Hreanul bine spalat se razuieste fin, iar radacinile de topinambur se razuiesc grosier.
Se aduna intr-un bol ardeii, hreanul si topinamburul, se asezoneaza cu uleiul presat la rece si cu sucul lamaiei, se amesteca, apoi se potrivesc de sare.
detin si ofer spre vanzare napi topinambur diverse soiuri alb, rosu,mov.pot fi contactat la numarul 0720182025
At fi bine sa urmariti targuri bio si eco, sau vegane, unde sa expuneti si sa va afceti cunoscut.