O salata hranitoare si detoxifianta, excelenta pentru revigorarea organismului dupa iarna ce a trecut si in special pentru tonifierea rinichilor si pregatirea acestora pentru oxalatii din verdeturile de primavara.
INGREDIENTE:
– 400 gr sfecla rosie
– 25 gr hrean
– 7 gr fructe de ienupar rasnite
– 3 linguri ulei de masline extravirgin
– ½ lamaie
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Sfecla rosie si hreanul se spala bine si se curate superficial de coaja. Se rade grosier sfecla rosie, hreanul se rade fin, apoi se aduna intr-un bol. Se adauga boabele de ienupar rasnite, apoi lamaia, curatata de coaja, stoarsa si tocata grosier, urmand ca totul sa se asezoneze cu uleiul de masline si cu sarea neiodata.
Se amesteca bine, pentru omogenizare si pentru intrepatrunderea gusturilor, apoi se savureaza.
Nu am eu toate ingredientele (fructe de ienupar rasnite! Doar in gin!) ca as face si eu.
Desi nu am nici clienti. Sfecla rosie? Bleah!!! Ar spune barbatii din famile! ce stie taranu’…
Sunt foarte multumita de ceea ce am vazut;am mancat din priviri totul ptr. ca nu poate fi ceva mai valoros pe pamant decat sa stim sa ne hranim;apreciez nespus de mult efortul celor care au participat la realizarea acestei pagini web;sper sa aveti un succes maxim!!!Poate oamenii din tara asta inteleg ca peste tot pe pamant cei care sarbatoresc Pastele,nu se arunca la gatul animalelor ci stiu sa cinsteasca marele sacrificiu pe care l-a facut Dumnezeu ptr. noi toti,avand mai multa temperanta si buna crestere,mila si empatie,iubire si indelunga intelegere despre tot ce inseamna viata,fie ea de om sau de animal.Un Paste fericit va doresc!!!Ar trebui sa contemplam sacrificiul Domnului Hristos in fiecare zi, nu numai de Paste!!!
Natura este plina de valori pe care omul trebuie sa le pretuiasca si sa le savureze. Cu cat realizezi complexitatea si perfectiunea ei iti dai seama ca nu e nevoie de multa prelucrare.Dumnezeu a creat o lume perfecta si faptul ca omul a ajuns sa o poata cunoaste, este de datoria lui sa o pastreze si sa o ajute sa nu se deterioreze.
Ma bucur de vizita. Paste fericit !