SALATA DE SFECLA ROSIE CU FRUNZE, ASEZONATA PICANT CU IENIBAHAR SI OTET BALSAMIC

noiembrie 6, 2020 | CATEGORIA Aperitive

salata de sfecla rosie cu frunze, asezonata picant cu ienibahar si otet balsamic, detaliu

O salata cu sfecla rosie cruda, cu frunzele sale proaspete, savuroase si bogate nutritiv, asezonata picant aromat, un deliciu hranitor si detoxifiant.
INGREDIENTE:

– 250 g de sfecla rosie
– 3-5 frunze de sfecla rosie
– o lingurita ienibahar macinat
– 3 linguri otet de mere
– sare de ocna (dupa gust)
– optional, o lingura de ulei presat la rece (am folosit de floarea soarelui)

 

PREPARARE:

Se spala bine sfecla si frunzele sale, se curata sfecla rosie si se razuieste grosier, iar frunzele se toaca marunt.

ingrediente pentru salata de sfecla cu frunze, asezonata picant cu ienibahar si otet balsamic

Se amesteca, se potrivesc de sare si se asezoneaza cu ienibaharul macinat si cu otetul de mere. Daca este servita ca garnitura este suficient asezonata astfel, insa daca este consumata simpla, este mai apetisanta cu adaos de ulei.

salata de sfecla rosie cu frunze, asezonata picant cu ienibahar si otet balsamic

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *