SALATA DE ROSII CU GALBENELE

iunie 16, 2013 | CATEGORIA Retete crud vegane

salata cu galbenele, rosii, usturoi, ceapa, patrunjel, ulei de masline extravirgin si sare

O salata de vara, nutritiva, aromata si colorata deosebit.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         2 rosii

–         3 catei de usturoi

–         o ceapa

–         5 fire de patrunjel verde

–         3 flori de galbenele

–         o lingurita ulei de masline extravirgin

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Rosiile, ceapa si usturoiul se spala bine, rosiile se taie grosier, ceapa se taie rondele, iar cateii de usturoi se maruntesc. Patrunjelul verde si florile de galbenele se spala bine, patrunjelul se toaca, se amesteca cu rosiile, ceapa si usturoiul, se potrivesc de sare, se adauga uleiul si se asezoneaza cu florile de galbenele.

salata cu galbenele, rosii, usturoi, ceapa, patrunjel, ulei de masline extravirgin si sare

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *