SALATA DE ROSII, CU EMULSIE ENZIMATICA DE PADUCEL SI HREAN

octombrie 13, 2020 | CATEGORIA Garnituri

salata de rosii, cu emulsie enzimatica de paducel si hrean

O salata benefica pentru muschiul inimii si pentru aparatul circulator, bogata in antioxidanti si enzime.

INGREDIENTE:

– 3 rosii (aproximativ 450 g)
Pentru emulsie:
– 100 ml apa plata
– 2 linguri de hrean razuit
– 2 linguri de paducel uscat
– o lingura ulei de floarea soarelui, presat la rece
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se prepara emulsia de paducel si hrean dupa reteta.

ingrediente pentru salata de rosii, cu emulsie enzimatica de paducel si hrean

Rosiile bine spalate se feliaza, apoi se asezoneaza cu emulsia preparata.

salata de rosii, cu emulsie enzimatica de paducel si hrean

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *