SALATA DE RIDICHI, CU MIRODENII SI CHEFIR

iunie 16, 2016 | CATEGORIA Aperitive

salata de ridichi, cu mirodenii si chefir

O salata antioxidanta si detoxifianta, cu chefir proaspat, ce impreuna cu mirodeniile adaugate, formeaza un dressing potrivit pentru ridichile tinere si hidratante.

INGREDIENTE:

– 2 legaturi de ridichi tinere

– ¼ lingurita de pudra de ghimbir

– ¼ lingurita de ienibahar macinat

– ¼ lingurita de pudra de turmeric

– 2 linguri de chefir

– sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine ridichile si frunzele acestora, apoi ridichile se curata si se taie in patru, iar frunzele se toaca marunt.Se asezoneaza apoi cu ghimbir, ienibahar si turmeric.

ridichi, mirodenii,frunze de ridichi, pentru salata

Se adauga si chefirul, se amesteca toate si se potrivesc de sare. Salata obtinuta se consuma ca atare, sau ca garnitura la branzeturi.

salata de ridichi, cu mirodenii si chefir

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *