O salata usor picanta, cu proteine ajutate in digerare de calitatile ghimbirului si ale coriandrului.
INGREDIENTE (pentru o portie):
– 200 gr pulpe superioare de pui
– o ceapa rosie
– un castravete
– o rosie
– ¼ lingurita pudra de ghimbir
– o lingurita de frunze de coriandru, bio
– ulei de floarea soarelui presat la rece
– suc de lamaie
– o felie de lamaie
– sare
PREPARARE:
Pulpele de pui se spala bine, se depieliteaza pentru micsoraea cantitataii de grasimi saturate, apoi se fierb pana sunt bine patrunse. Se strecoara si se feliaza. Ceapa, castravetele si rosia se spala bine, ceapa se curata si se taie rondele, castravetele se taie rondele cu tot cu coaja, iar rosia se feliaza. Se compune o portie din aceste ingrediente care se potriveste de sare, apoi se asezoneaza cu uleiul de floarea soarelui presat la rece, cu sucul de lamaie, cu pudra de ghimbir si cu frunzele de coriandru, apoi se garniseste cu felia de lamaie.