SALATA DE OUA CU FRUNZE DE PAPADIE

mai 10, 2013 | CATEGORIA Aperitive

salata de oua cu frunze de papadie

O salata marcata de gustul usor amarui al frunzelor de papadie, pierdut printre gusturile celorlalte ingrediente nutritive.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–         2 oua fierte

–         5 frunze de papadie

–         2 fire de ceapa verde

–         2 fire de patrunjel verde

–         2 ridichi

–         ulei de masline extravirgin (optional)

–         sare,dupa gust (optional)

 

PREPARARE:

Ouale fierte se curata si se feliaza, ceapa verde se curata, se spala bine si se taie rondele, ridichile se spala si se taie felii subtiri, iar patrunjelul se spala si se toaca marunt. Frunzele proaspete de papadie, culese dimineata, inainte ca florile sa se deschida, pentru a fi mai putin amarui, se spala bine, se rup marunt si se presara peste celelalte ingrediente. Pentru cine doreste un gust bogat, se adauga sare si ulei de masline extravirgin, iar pentru cine doreste un gust cat mai  natural, imbogatit doar de consistenta oualor fierte, poate consuma aceasta salata cum v-am prezentat-o in imagine, fara adaos de sare si ulei de masline, evitand un exces. Gustul este marcat de frunzele de papadie, care completeaza perfect gusturile celorlalte ingrediente.

salata de oua cu frunze de papadie

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *