SALATA DE NAUT, CU CASTRAVETI SI MIRODENII

august 2, 2013 | CATEGORIA Aperitive

salata de naut cu catravete si mirodenii (coriandru, ghimbir , salvie)

O salata de vara, consistenta, hidratanta si aromata intens.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–         75 gr boabe de naut

–         un castravete verde

–         ½ boabe de coriandru

–         un praf de pudra de ghimbir

–         ½ lingurita de frunze de salvie

–         o lingurita de ulei (de preferinta presat la rece

–         o lingurita de suc de lamaie

–         o felie de lamaie

–         un praf de sare

 

PREPARARE:

Boabele de naut se tin in apa 2 ore pentru a se hidrata, apoi se fierb la foc mic pana se inmoaie. Se strecoara, se lasa sa se raceasca, apoi li se adauga castravetele spalat si feliat subtire, cu tot cu coaja. Se potrivesc de sare, se toarna uleiul si sucul de lamaie, apoi se asezoneaza cu semintele de coriandru, cu pudra de ghimbir si cu salvia maruntita.

salata de naut cu catravete si mirodenii (coriandru, ghimbir , salvie)

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *