SALATA DE IERBURI, CU URECHI DE LEMN MARINATE LA RECE

July 23, 2021 | CATEGORIA Aperitive

salata de ierburi, cu urechi de lemn marinate la rece

O salata cu proteine vegetale de calitate si o varietate bogata de enzime si antiozidanti valorosi, foarte benefica sanatatii.
INGREDIENTE (pentru o portie):

– 75 g ciuperci urechi de lemn
– 2-3 tulpini tinere de stir
– 4-5 frunze de papadie
– 3 tulpini de lamaita
– 4 frunze de patlagina ingusta
– 5-6 frunze de patlagina lata
Pentru marinata rece:
– 3 cuisoare
– o foaie de dafin
– o lingurita de coriandru macinat
– o lingurita de boia de ardei dulce
– o lingura de ulei de masline, extravirgin
– sucul unei lamai
– 3 linguri de apa plata
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine frunzele verzi ale plantelor, cat si ciupercile, apoi se incepe adunarea ingredientelelor pentru marinata intr-un bol.

ingrediente pentru salata de ierburi, cu urechi de lemn marinate la rece

Dupa ce se adauga si apa, se amesteca pentru omogenizare si se adauga in marinata ciupercile, apoi se lasa cca 5-6 ore la marinat, la rece.

urechi de lemn marinate la rece, pentru salata cu ierburi

Frunzele verzi se toaca marunt si se alerneaza cu ciupercile marinate la rece.

salata de ierburi, cu urechi de lemn marinate la rece

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *