SALATA DE GULII, CU SPROT IN SOS TOMAT

noiembrie 30, 2013 | CATEGORIA Aperitive

salata de gulii cu sprot in sos tomat, ceapa rosie si patrunjel verde

O salata nutritiva si gustoasa, din gulii si ceapa, marcate de gustul specific al sprotului si asezonata cu patrunjel verde pentru o digestie excelenta si un plus de antioxidanti.

INGREDIENTE:

–         350 gr sprot conservat in sos tomat

–         2 cepe rosii

–         2 gulii de aprox. 500 gr

–         o legatura de patrunjel verde

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Guliile si cepele se spala si se curata, guliile se dau pe razatoare, iar cepele se taie rondele, apoi se formeaza portii, alternand guliile, ceapa si bucatile conservate de sprot in sos tomat. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjel verde tocat.

salata de gulii cu sprot in sos tomat, ceapa rosie si patrunjel verde

Se serveste ca atare, sau se amesteca pentru a se intrepatrunde gusturile.

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *