SALATA DE GULII, CU CREMA DE BRANZA SI TRIFOI

iulie 24, 2014 | CATEGORIA Aperitive

salata de gulii, cu crema de branza si trifoi

Proaspat culese, florile de trifoi crud au adus un plus de nutrienti unei rapide si savuroase retete:

INGREDIENTE (pentru o portie) :

–          o gulie (aprox. 200 gr)

–          150 gr branza telemea de vaca

–          100 ml lapte de vaca, batut

–          o lingurita de boabe de coriandru

–          ¼ lingurita pudra de turmeric

–          ½ legatura de patrunjel verde

–          5 flori de trifoi rosu

–          2 flori de trifoi alb

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se pregateste crema de branza adaugand peste branza telemea, laptele batut, apoi ienibaharul rasnit grosier si pudra de turmeric.

salatagulii-cremabranza-trifoi1ok

Se amesteca si se toarna peste gulia spalata si data pe razatoarea mare, apoi se asezoneaza cu patrunjelul si florile de trifoi, toate  bine spalate si tocate  marunt. Se amesteca, iar salata astfel rezultata, se mai potriveste eventual de sare, apoi se poate savura.

salatagulii-cremabranza-trifoi-finalok

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *