SALATA DE GULIE SI SFECLA ROSIE, CU USTUROI SI FRUNZE DE VALERIANA

noiembrie 30, 2018 | CATEGORIA Aperitive

salata de gulie si sfecla rosie, cu usturoi si frunze de valeriana

Salata din cruditati cu gusturi intrepatrunse pofticios, pregatita astfel incat sa placa si vazului.

INGREDIENTE:
– o gulie
– 2-3 frunzulite de gulie
– o sfecla rosie
– 5 linguri de frunze de valeriana
– 2-4 catei de usturoi
– ½ lingurita pudra de turmeric
– ½ lamaie
– 2 linguri de ulei de soia, presat la rece (din soia nemodificata genetic)
– sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:
Se spala bine cateii de usturoi curatati, frunzele de valeriana si de gulie, cat si gulia si sfecla rosie, care se curata si se razuie grosier.

gulie si sfecla rosie, razuite, si alte ingrediente, pentru salata

Se astern pe platou in straturi, alternandu-le, apoi se asezoneaza cu pudra de turmeric, cu uleiul de soia presat la rece si sucul lamaiei.

salata de gulie si sfecla rosie, cu usturoi si frunze de valeriana

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *