SALATA DE GULIE ROMANEASCA, CU SAMBURI DE PEPENE ROSU

septembrie 1, 2016 | CATEGORIA Aperitive

salata de guile romaneasca, cu samburi de pepene rosu

O reteta revigoranta cu doua principale ingrediente puternic diuretice, asociate aromat.

INGREDIENTE:

– o gulie romaneasca (cu frunze)

– 2 frunze de gulie, cu tulpina

– 2 linguri de samburi de pepene rosu, rasniti

– o lingurita pudra de ienibahar (seminte de ienibahar rasnite)

– o lingura de ulei de floarea soarelui, presat la rece

– 3 linguri de suc de lamaie

– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Samburii de pepene, uscati, se rasnesc grosier.

seminte de pepene rosu, pentru salata de gulie romaneasca

Gulia se spala bine, se curata, apoi se razuieste sau se toaca, dupa preferinta, Se adauga frunzele si tulpinele bine spalate si tocate marunt, pudra de ienibahar si samburii de pepene rosu rasniti, Se asezoneaza cu uleiul de floarea soarelui presat la rece, cu sucul de lamaie, apoi se amesteca si se potriveste de sare.

salata de guile romaneasca, cu samburi de pepene rosu

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *