SALATA DE FASOLE PASTAI, CU NUCA

noiembrie 29, 2013 | CATEGORIA Aperitive

salata de fasole pastai, cu ceapa, miez de nuca, sare si ulei de floarea soarelui presat la rece

O salata consistenta, bogata in carbohidrati si acizi grasi esentiali cu gust special.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

–         un borcan de 800 gr fasole verde fiarta, conservata

–         2 cepe rosii

–         10 nuci

–         2 linguri de ulei de floarea soarelui, presat la rece

–         sare neiodata (am folosit roz de Himalaya), dupa gust, dupa gust

 

PREPARARE:

Fasolea conservata se strecoara, cepele se curata, se taie in lung, nucile se curata si se farama grosier, se plaseaza alternativ in bolul de servit, se sareaza dupa gust, se adauga uleiul de floarea soarelui si se serveste simpla sau ca garnitura.

fasole pastai, cu ceapa, miez de nuca, sare si ulei de floarea soarelui presat la rece

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *